LEGES İÇTİHAT VE MEVZUAT PROGRAMI KAYIT İŞLEMİ HAK.
Tarih: 13.01.2015 | Okunma Sayısı: 2284
Baromuz ile LEGES İçt. Mevz. arasında anlaşma yapılmıştır.Avukatlarımız ve Stajyer Avukatlarımız Web sitemiz üzerinden İçtihat ve Mevzuat programını, pratik bilgileri, dilekçe örneklerini ücretsiz olarak kullanabileceklerdir.

Kayıt ve giriş işlemi için

1- Baromuz web sitesini açıyoruz.

2- Leges kısayol linki

3- kullanıcı adı ve şifre almak için ilk sefere mahsus DEMO ' yu tıklıyoruz.

4- Bilgileri güncel ve doğru şekilde boş bırakmadan Telefon numarasının başında 0 olacak şekilde doldurup, Kayıt Ol butonunu tıklıyoruz.

5- "Üye kay dınız başarı ile alınmıştır " uyarısını aldığımızda vermiş olduğumuz cep telefonuna şifremiz mesaj olarak yollanmış oluyor.

6- kullanıcı adı ve sms olarak gelen şifremiz ile giriş işlemini yapıp şifre değiştirme işlemi için Merhaba &S230;&S230;&S230;&S230;&S230;&S230;&S230;. yazan kısma tıklıyoruz.

7- Açılan Sayfadan Profil Düzenle tıklanıp şifre değişim işlemi yapılmalıdır. Bu aşamadan sonraki tüm girişlerimiz için Giriş Yap Butonunu kullanacağız.
Demo Sekmesi artık kullanılmamalıdır.

8- Sonraki girişlerimizde GİRİŞ YAP butonu kullanılacaktır.

ETKİNLİK TAKVİMİ

18.10.2024
AV. MELTEM ÖZDEMİR
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.