BURDUR BAROSU ADI İLE AÇILDIĞI ÖĞRENİLEN TWİTTER HESABI

B A R O   B A Ş K A N L I Ğ I

Tarih:12.12.2014

ÖNEMLİ DUYURU

Mecliste kabul edilen iç güvenlik paketine tepki oluşturmak amacıyla Anayasa Mahkemesi önünde eylem yapılması için bir çağrı yapılmış ve Baroların da bu eylemi desteklediği kanısını oluşturmak için bir çok baro adına twitter hesabı açılarak çağrı yapılmıştır.

Burdur Barosu adına açılan bir twitter hesabı olmadığı gibi eylem için bir  çağrı da yapmış değiliz.

Baromuzun bilgisi ve iradesi dışında gerçekleştirilen bu olayla ilgili olarak her türlü yasal girişim yapılacaktır.

Tüm meslektaşlarımıza, ilgililere ve Kamuoyuna önemle duyurulur.

BURDUR BAROSU BAŞKANI